Personalni treninzi u teretani

125000 рсд

Lični program treninga je dostupan samo u Beogradu!

Program ličnih treninga u teretani. Program se sastoji od tri treninga nedeljno sa fiksnim terminima. Treninzi se održavaju na Novom Beogradu sa fiksnim terminima. Termine dogovaramo po startu programa, preporuka radi boljih performansi je da se trenizni održavaju u ranijim časovima. Fokusno radimo na učenju izvedbi vežbi i primeni programa za svakog pojedinca. Mesta za ličnu saradnju su limitirana.

U programu ličnih treninga je uključena ishrana, odnsono program ishrane. Takođe je ishrana optimizovana prema vašem cilju i treningu kako bi se postigli najbolji rezultati. U toku programa je dostupna i Viber podrška za sva pitanja vezano za ishranu.

Program isrhane je baziran na redovnom treningu u intervalima od tri puta nedeljno. Uplata i članarina se računa od datuma starta do istog daduma sledećeg meseca. U toku programa imate pravo na tolerisanje jednog treninga, sve ostale neredovnosti treninga se ne tolerišu. 

Availability: 2 na zalihama Kategorija:
[porto_single_product_wishlist el_class=”d-inline-block entry-summary product-summary-wrap mb-1″]

Opis

Trening u teretani je adaptiran prema cilju i mogućnostima osobe. Kod svake osobe se fokusiramo na jačanju tela kako bi se svakodnevne obaveze lakše podnele. Dodatno radimo na jačanju stomaka, ledja i zadnjice kao osnova kako bi se potencijalno izbegli bolovi ili smanjili postojeći u tim regijama.

 

U programu su izmedju opcija dospune rehabilitacije povreda, zatezanje i jačanje tela nakon trudnoće, kao i napredni vid vežbanja za rekreativce koji su već neko vreme u treningu. Svaki pristup je varijabilan od osobe do osobe prema cilju i fizičkim mogućnostima. Ishrana je sastavni deo programa i treba da se efikasno upari sa načinom treninga.

 

Adaptacija isrhane je efikasan alat ka boljem zdravlju i boljim fizičkim performansama. Prednost ishrane u mom programu je što Vi niste na dijeti, Vi ste na optimizovanoj ishrani. Time osiguravamo da rezultati ostanu zauvek, i nakon programa jer ne idete na restriktivne dijete. Takođe se optimizacija isrhane radi tako da se sastoji od svih namirnica koje mogu da se kupe u lokalnom marketu, stoga može biti primenjiva i za ostale ukućane.

 

Moj program ličnih treninga i ishrane nije uključen samo za osobe sa insulinskom rezistenicjom. Mesta su limitirana kako bi mogao da se posvetim detaljno nekolicini osoba sa kojima sarađujem. Poželjno vreme treninnga je u jutarnjim časovima kako bi se pored lakšeg balanisranja organizma stvarala jutarnja disciplina. Disciplina koja će biti benifitna u svim dnevnim obavezama dalje tokom dana.

 

Program treninga i ishrane u ličnim uslovima je limitiran na teritoriji Beograda, treninzi se održavaju na Novom Beogradu, postoji potencijalan dogovor oko lokacije na teritoriji Beograda. (ako je vaša izabrana teretana dobro opremljena tako da trening može da se izvede)

Dačin način

Related Products