Program ishrane-menotrstvo u ishrani (OnLine)

23500 рсд

Menotrsvo u ishrani traje osam nedelja. U tih osam nedelja su uključeni planovi isrhane i smernice u suplementima ako za njima ima potrebe. Prolazi se kroz nekoliko faza ishrane u zavisnosti od napredka. Jedan plan ishrane može da traje od nedelju dana pa sve do četri nedelje. Zavisno da li je plan ishrane pogodan ili ne, ako ima stagnacije u napredku menja se već nakon nedelju dana. Podrška za sva pitanja svakog dana putem Vibera za vreme mentorstva (odgovaram čim pre).

Sa druge strane ako plan ishrane pokazuje sjajne rezultate, zadržava se i do četri nedelje dok se ne izvuče maskimum iz plana. Nakon četri nedelje iako je plan pokazao impresivne rezultate mora biti zamenjen jer se organizam adaptira i navikava.

Mentorstvo je prilagodjeno osobama sa insulinskom rezistencijom, viškom kilograma i osoba sa smanjenim fižičkim aktivnostima. Da naglasim da mentorstvo mogu da koriste i osobe koje jednostavno žele se hrane zdravo i nemaju navedene probleme. Sa poručivanjem mentorstva preko sajta unesite sve navedene podatke, bićete kontaktirani na broj telefona u dosledno vreme.

Kategorija:

Opis

Obično planovi ishrane koji su pokazali rezultate u jednoj fazi života ili programa, neće pokazati ponovo iste rezultate ako se ponove posle nekog vremena. Zato je jako bitno ispratiti svaki plan ishrane i fazu ishrane što je bolje moguće. Organizam se menja sa svakom promenom, takođe i svaku promenu treba uzeti u obzir.

 

Ne slažem se sa restriktivnim ishranama, verujem da ishrana može da bude jako ukusna bez previše truda oko spremanja. Glad je neprihvatljiva i smatram da ne treba da se gladuje da bi se skinula kilaža. Moji planovi ishrane se baziraju na tri obroka bez užina. Smatram da su užine potrebne samo u slučaju ako niste jeli dovoljno za obrok. Pogotovo ne besmislena užina od pet badema.

 

Usled insulinske rezistencije stalni napadi gladi i potreba za slaktišima je poznat simptom. Nakon nekoliko dana od starta programa ovi simptomi nestaju potpuno. Dodatno kod osoba sa velikim viškom kilograma usled adaptirane ishrane dolazi do supresije apetita kad organizam stupi u potrošnju zaliha masnoća za energiju.

 

Ubrzo dolazi do povrata energetskog balansa, budnosti, pojačanog fokusa bez težine i pospanosti nakon obroka. Izbacuje se višak vode i toskina iz organizma za samo nekoliko dana od starta. Način ishrane potpuno drugačiji od onog na koji ste navikli.

Dačin način