Kompletan program – mentorstvo u treningu i ishrani (OnLine)

29600 рсд

Menotrsvo u treningu i ishrani traje osam nedelja . U tih osam nedelja su uključeni planovi isrhane, treninga i smernice u suplementima ako za njima ima potrebe. Prolazi se kroz nekoliko faza kako ishrane tako i treninga u zavisnosti od napredka. Planovi treninga se dobijaju jasno definisani sa vežbom, serijama, ponavljanjima, pauzom ali i video formatom izvedbe vežbe. Zavisno od napredka i fizičke spreme pojedinca, planovi mogu biti početnički ili izuzetno napredni. Podrška za sva pitanja svakog dana putem Vibera za vreme mentorstva (odgovaram čim pre).

Planovi isrhane i treninga mogu da traju od nedelju dana do četri nedelje, to je definsano napredkom. Nakon četri nedelje iako je plan pokazao impresivne rezultate mora biti zamenjen jer se organizam adaptira i navikava.

Mentorstvo je prilagodjeno osobama sa insulinskom rezistencijom, viškom kilograma i osobama sa smanjenim fižičkim aktivnostima. Da naglasim da mentorstvo mogu da koriste i osobe koje jednostavno žele vode zdrav način života nemaju navedene probleme. Sa poručivanjem mentorstva preko sajta unesite sve navedene podatke, bićete kontaktirani na broj telefona u dosledno vreme.

Kategorija:

Opis

Obično planovi ishrane i treninga koji su pokazali rezultate u jednoj fazi života ili programa, neće pokazati ponovo iste rezultate ako se ponove posle nekog vremena. Zato je jako bitno ispratiti svaki deo programa što je bolje moguće. Organizam se menja sa svakom promenom, takođe i svaku promenu treba uzeti u obzir.

 

Trening sa druge strane je potrebno potkovati dobrim izvorom nutrijenata, gladovanje i trening se nisu pokazali kao dobitna kombinacija. Organizam koji je pod fizičkim naporima zahteva odredjene nutrijete više naspram osobe koja nema fizičke aktivnosti. Bilo da je profesionalni sportista ili potpuni početnik, Vi ipak trenirate telo do odredjenih mogućnosti koje se sa vremenom povećavaju. Zato je svaki napredak potrebno uzeti u obzir kako bi adaptacija bila adekvatno ispraćena.

 

Ne slažem se sa restriktivnim ishranama, verujem da ishrana može da bude jako ukusna bez previše truda oko spremanja. Glad je neprihvatljiva i smatram da ne treba da se gladuje da bi se skinula kilaža. Moji planovi ishrane se baziraju na tri obroka bez užina. Smatram da su užine potrebne samo u slučaju ako niste jeli dovoljno za obrok. Pogotovo ne besmislena užina od pet badema.

 

 

Usled insulinske rezistencije stalni napadi gladi i potreba za slaktišima je poznat simptom. Nakon nekoliko dana od starta programa ovi simptomi nestaju potpuno. Dodatno kod osoba sa velikim viškom kilograma usled adaptirane ishrane dolazi do supresije apetita kad organizam stupi u potrošnju zaliha masnoća za energiju.

 

Ubrzo dolazi do povrata energetskog balansa, budnosti, pojačanog fokusa bez težine i pospanosti nakon obroka. Izbacuje se višak vode i toskina iz organizma za samo nekoliko dana od starta. Način ishrane potpuno drugačiji od onog na koji ste navikli.

Dačin način