OnLine konsultacije (45 min video poziv)

3500 рсд

OnLine konsultacije u trajanju od 45 minuta se obično održavaju putem Vibera. Ali je moguće uspostaviti video poziv i putem drugih sevisa. U toku konsultacija prolazimo kroz strukturu Vašeg problema i pravimo strategiju za delje delovanje.

Definišemo dalji put u kom smeru Vaša ishrana treba da ide i koje promene je potrebno napraviti u životnim navikama kako bi postigli željene rezultate. Sve savete koje budete dobili poželjno je da zapišete kako bi mogli da koristite i nadalje primenjujete.

Nakon konsultacija dobijate kratak plan isrhane u trajanju od tri dana kako bi imali odredjene smernice kako vaša ishrana treba da izgleda. To je model ishrane prema kojim ćete da se vodita nadalje u kombinovanju Vaše ishrane.

Dodatno nakon konsultacije dobijate jedinstveni jednokratni kod u trajaju od 72 sata sa popustom od 15% na sve digitalne proizvode koje trenutno budu u ponudi. U popust nije uključeno mentorsvo i mesečni sezonski jelovnik koji ide za tekući mesec.

Kategorija:

Opis

OnLine konsultacije su idelane za osobe koje imaju odredjene nedoumnice oko isrhane u kom smeru je potrebno ići. Pogodno je za osobe koje tek ulaze u proces rešavanja problema, takođe i za osobe koje su već u određenom procesu ali su doživele stagnaciju u napredku.

 

Odličan prvi korak za osobe koje žele da naprave promene u svojim životnim navikama. Sa konsultacijama ovakvog tipa možete lako da odredite da li možete da nastavite dalje sami uz pomoć nekih od priručnika ili se odlučujete na mentorstvo.

 

Konsultacije se unapred uplaćuju i nakon uplate se lično sa Dačom dogovara vreme kad je najbolje da se kunsultacija obavi. Ne dobija se slobodno polje da se zakaže termin. Usled poručivanja konsultacija ostavljate potrebne podatke, nakon toga dobićete poziv u dosledno vreme kako bi se zakazalo najbolje vreme kako bi obe strane mogu da uklope svoj raspored. Ako su termini popunjeni, na sajtu neće biti opcija otvorena za poručivanje. Svakako i u tom slučaju možete putem mejla da postavite pitanje kad je moguće doći na red.

 

Ako su svi terminu popunjeni, slobodno mesto se otvara već kroz 7 do 10 dana (osim ako nije vreme odmora)

Dačin Način